qüestió de suggestions

Per allò d’estimular el turisme d’època estival, s’acostuma a fer força publicitat dels indrets “màgics” (en diuen uns) per veure la posta del sol.
A Menorca, els recomanats acostumen a ser: Punta Nati, Pont D’en Gil i Cap de Cavalleria, tots ells propers a penya-segats de respectable vertigen la qual cosa no impedeix que la gent, damunt la rocosa planúria que els corona, gaudeixi amb seguretat de la panoràmica amb posta de sol inclosa o no.
Si més no, però, no escatimarem l’encanteri rural, que també pot arribar a seduir sensibilitats, d’una de les tantes planícies de conreu delimitades per rectes parets seques, essent la barrera, la transparent porta d’entrada o pas d’un lloc a un altre, extensions de terreny pla visibles a totes hores del dia i, a les de la nit quan la lluna plena i un cel estirat ho permet.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *