“si no vols pregar en va, porta el barret a la mà” (qui demana algun favor ha de mostrar-se humil i agraït)

En mig del camp alaiorenc, damunt d’un casal deshabitat, un Sant Llorenç fa de beneitó far tot esperant, qui ho sap?, si una digna rehabilitació de les cases del lloc faria el miracle d’omplir novament l’espai rural de brogits, enrenous o gresques de vida humana.
Però la cosa no acabaria aquí doncs, a més a més, si de tant en tant alguna ànima tot entrant o sortint de casa, de nou dediqués una pregària al pacient “SantllorenSITUS“, de ben segur que atentament l’escoltarà i a poder ser, si no demana massa, el santificat beat farà mans i mànigues per, com sempre, complir els desitjos de les bones persones cristianes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *