“aznar boys”, condemnats a ser demòcrates

El per a “ells”, problema català, s’agreuja en la mesura de posar al descobert la vigència del feixisme dins dels poders fàctics i del mateix Estat espanyol.
Demà si res no canvia, l’inici del judici de l’1-O, amb una Internet consolidada al món sencer plena de xarxes informatives a l’abast de tothom, servirà tal com desitgen Carme Forcadell i Dolors Bassa, preses polítiques i Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, l’Oriol Junqueras i en Raül Romeva, i en Quim Forn, Josep Rull i Jordi Turull, presos polítics, perquè des del seient dels acusats es defensin de les mentides i muntatge de qui els acusa de rebel•lió, sedició, malversació de fons, amb la qual cosa, l’unionisme exacerbat i enverinat de feixisme que pateixen VOX l’acusació particular, fiscals, jutges i de fet, polítics empresaris i mitjans de comunicació que els fan costat, a ulls de la UE i del món, aquest unionisme d’amor patri incondicional, està, a la curta o a la llarga, condemnat a convertir-se en demòcrata si no vol caure, almenys dins l”Estat espanyol, a fer constantment el mateix ridícul que ahir va fer a la convocatòria de la madrilenya Plaça Colon on no va reunir ni tan sols 100.000 beneits.
Ara bé, de moment per part de la ciutadania per la independència o per la que defensa el dret a decidir, alliçonadors llaços grocs escampats arreu de la UE demanant l’absolució i llibertat de les nou persones preses polítiques i el retorn de les 10 exiliades polítiques, és d’esperar que en cap racó deixi de faltar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *