nostrades espirals malignes

La Via Làctia és una galàxia en forma d’espiral més concretament d’espiral barrada), on es troba el sistema solar. Està formada per més de 200 mil milions d’estels (alguns estudis recents li atribueixen més de 400 mil milions d’estels) iguals o semblants al nostre Sol, i els seus planetes, juntament amb milers de nebuloses …
Tot això i més que diu la Viquipèdia, Déu n’hi do!, si les comparem amb les espirals de conflictes que tenim al planeta: guerres, genocidis, èxodes, assassinats i maltractament de gènere, pederàstia religiosa i familiar, tràfics no reglats de drogues, prostitució…, i un reguitzell de qüestions que, per ignorància o mala memòria no em passen pel cap a excepció de la tan propera espiral de mentides, farses, violència tot plegat la mena de terrorisme d’Estat que tant acostuma a exercir l’espanyol mitjançant fiscalies i jutges que entre mans duen els casos de l’independentisme basc o català.
Avui a VilaWeb però, una notícia esperançadora perquè tota aquesta espiral de prepotència antidemocràtica institucional d’una vegada acabi essent jutjada pel Tribunal Europeu dels Drets Humans:
L’ombra d’Estrasburg inquieta la justícia espanyola

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *