vespes, abelles i altres himenòpters

De fet desperteu més d’un sentiment profund i concret:
DE PÀNIC, per qui en carn pròpia ha rebut una picada vostra i s’adona que és al•lèrgica al bocí de verí que li heu fotut.
D’ADMIRACIÓ, per ser-nos conscients que l’estricta organització comunitària on totes a l’una hi esteu d’acord, us fa rutllar fins a l’últim dia de vida: una reina; la resta muts i a la gàbia i s’ha acabat el bròquil.
D’AGRAÏMENT, per la vostra aportació al consum humà de la mel ja sigui per endolcir-nos la vida, ja sigui per guarir-nos la salut d’una pila de trastorns al ser cicatritzant, antiinflamatòria amb propietats antibacterians…. veieu l’enllaç.
D’ALERTA, perquè si disminueix la vostra presència al Planeta, ja podem preparar-nos per desaparèixer en quatre anys, tal com auguraven apicultors belgues en manifestacions pel detriment mediambiental, i no l’Einstein que tal vegada sense dir-ho també ho podria ben pensar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *