no tenir àvia (lloar-se algú ell mateix en gran manera)

La tardor de caràcter tropical que estem a punt d’acomiadar, ofereix espectaculars sortides i postes de sol que no queden en l’anonimat gràcies a l’avançada tecnologia en matèria fotogràfica i així, qui disposi d’un dels múltiples estris de la comunicació o navegació per la xarxa amb aplicació pel retrat, en un tres i no res, capta la sèrie d’imatges que després de triar-ne una, almenys a IB3 televisió se sumarà a l’ocupació de gairebé la meitat de l’espai dedicat a El Temps que ofereix imatges dels espectadors i així, l’audiència sap com s’ha vist el cel en diferents llocs de Ses Illes i així també t’adones que no ets l’única persona privilegiada en pitjar el disparador de la càmera tot pensant que fas l’espectacular toma que resulta que altres, per millors coneixements de l’art fotogràfic o per tenir al davant una perspectiva de més contrast, superen de bon tros la qualitat artística de la teva foto que tu mateixa, acostumada a valorar-te-la a l’alça, ja en tens prou per no caure en la temptació d’enviar-la a la televisió pública de les balears.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *