un cop més, solidària la ciutadania de dins i de fora de catalunya

Un cop més, motlles dels estereotips que pateix el poble català, enguany, l’èxit de la Marató de TV3, els ha tornat a trencar gràcies a la brillantor d’organització, participació voluntària i recapta de diners destinats, en aquest cas a la investigació del càncer, que ha superat xifres d’altres anys.
Un cop més el pecat de vanitat de pensar que som millors -que ens agradi o no la majoria de gent duem a dins- innocentment o maliciosament fa fer-me alguna que altre pregunta com: ¿quants dels donatius l’han fet gent que duu i col•loca llacets grocs?, ¿quants, pels que de totes totes, surten al carrer demanant un referèndum pactat que aclareixi quin model de país volem, monarquia o, república independent o no?…o, també quants dels que no col•laboren s’entesten a la urgent aplicació del 155 intervenint mossos, TV3 i la consegüent il•legalització de tot allò els faci olor d’independentisme…?
Preguntes innocents i punyents alhora que de fet tenen una clara i diàfana resposta si fem cas de la dita popular que diu “massa sovint, qui pregunta ja respon”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *