verdors

Damunt la façana de la deshabitada casa, la verdor de la capritxosa vegetació, en un tres i no res, competirà amb la desmesurada tradició nadalenca de guarnir carrers, aparadors, interiors i exteriors de comerços, oficines, cases particulars…, amb verdors naturals o artificials envoltades de garlandes de llumets intermitents i, un cop acabin les festes, tot allò que no mereixi conservar-se, ompliran els municipals containers de la brossa, i qui sap si més d’una de les tradicionals rampoines rebutjades no envejaran la permanent i perenne mata espontània de l’habitacle en venda que, feliç com una okupa, gosa posar vida allí on algú, per interès o manca d’interès, ha deixat de posar-hi vida.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *