crepuscles

Dia a dia, el crepuscle vespertí activa intermitents balises costaneres que serveixen de guia o advertiment perquè qui navega ho faci amb total seguretat, tanmateix com, dia a dia, notícies d’última hora relacionades amb l’actuació bipartidista PP PSOE trafiquejant amb membres de la justícia espanyola, es converteixen amb l’anunci de la llarga i gairebé interminable situació crepuscular del sistema dictatorial feixista i Franco-borbònic de l’Estat espanyol fermentat en i durant la transició, és a dir revelacions periodístiques que serveixen d’avís o guia per, cabrejada la ciutadania, poder escriure d’una punyetera vegada amb raó de ser i amb majúscules la paraula DEMOCRÀCIA significativa del fet que en mans del poble, que és on està la sobirania del govern, es pugui sepultar l’Espanya de pandereta i corruptela vergonyosament perllongada en el temps, així com donat el cas de les diverses nacionalitats i seguint l’exemple del procés català, mitjançant referèndums pactats, poder desempallegar-se (o no) del jou imperialista que durant segles tenalla cultures i voluntats.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *