tempus fugit

de tot i de res

10 d'octubre de 2018
0 comentaris

escodrinyant el cel

Compactes núvols avançant pel llevant impedint visibilitzar la força de la sortida del sol, poden ser el presagi d’una catàstrofe per inundacions si les clarianes no guanyen terreny minimitzant la força dels possibles aiguats deixant-los en puntuals ruixats, més o manco anecdòtics de baixos inundats.
A les 7 a.m connectes amb el: bon dia Catalunya! de la Terribes i la luctuosa notícia de les cinc persones mortes i altres desaparegudes per l’aiguat caigut al termini de Sant Llorenç des Cardassar, poble de la germana gran de les balears, et trasbalsa més del que creies que ho estaves a causa de l’estira-i-arronsa del llarg, esperançador i penós alhora, procés d’independència.
A hores d’ara, equips de recerca i neteja durant tot el dia faran la social feina humanitària d’assistència i ajut a les persones afectades i no cal dir que, a hores d’ara, la ciutadania de l’arxipèlag, moralment, els farà costat i la del Principat i la del País Valencià i com no, també serà benvinguda la de la resta de l’Estat.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.