manuel valls, del panot “flor de barcelona” al panot “gaudí”

Estil la normativa Bolkestein, neoliberal azot d’Àtila aprovat per la UE l’any 2006 que dóna patent de cors tot afavorint la llibertat d’establiment i la lliure circulació de serveis entre els Estats membres, l’ESTABLISHMEND  (conjunt de les forces que controlen i dominen el poder), diu que, amb Manuel Valls, ja té candidat per l’alcaldia de la capital de Catalunya (https://www.ara.cat/politica/establishment-candidat-capital-Manuel-Valls_0_2093790727.html)
Així doncs, en primer lloc que a França no es posin nerviosos demanant-li dimissions per les absències a l’Assemblea Nacional francesa a ocupar el càrrec com a diputat i electe municipal d’Évry. Ell, en Manuel Valls, estil empresa Uber, Cabify o “lobbys” turístics “hipsteritzadors” de barris de grans ciutats, alhora que els potenciarà fent-los incondicional costat, pot campar per allà on li roti sense haver de donar explicacions de si ara té els peus a Barcelona o si ara els téal lloc de França on també està en nòmina de l’administració.
Així doncs, en segon lloc, probablement a partir de la posada en escena que farà Manuel Valls demà mateix, ja podem preparar-nos per veure com cony dissimularà amb discurs populista, que a ell, trepitjar panots “flor de barcelona”, de fet només l’interessa per recaptar milers de vots de la classe obrera (unionista) que els farà pensar que és classe mitjana, recaptar centenars de vots de la classe mitjana (unionista) que els farà il•lusionar-los-els alta i recaptar desenes de  paperetes de la classe alta, aquella per la qual va ser creat el panot “gaudí”, que tanmateix de fet, són els panots que l’interessen trepitjar tot confiant en els vots dels unionistes de l’alta burgesia barcelonina.
Així doncs, tot confiant en el seny de la gent republicana (unionista o no) i el de la independentista de Barcelona, és de preveure i desitjar, que l’espectacle de campanya de Manuel Valls acabi essent el típic foc d’encenalls, aquella cosa de poca durada, que al començament porta molta força o esplendor i finalment s’extingeix aviat.

Afegitó d’última hora del recent currículum de le MANUEL VALLS 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *