turistes i visitants

Diuen que enguany si ha disminuït el nombre de turistes a s’illa, en part és perquè Menorca, ja no és destí atractiu pels alemanys, sense especificar el tipus d’atracció que els descendents dels teutons cerquen més enllà de deduir que altres llocs d’esbarjo estiuenc com Grècia o el nord d’Àfrica, són la causa per la qual cosa penses que, si aquests s’enduen la palma, és segurament perquè tornen a estar ben controlats i per tant explotats per les grans cadenes hoteleres amb una oferta d’allotjament del tot inclòs que assegura una estança dins el recinte hoteler de tot tipus d’activitat per l’esbarjo o “shop-consum”.
Ara bé, pels que pensen i lluiten perquè Menorca no caigui en aquests tipus de destins, la pèrdua de turistes no és una mala notícia, ans el contrari, perquè fruit d’una aferrada i tossuda defensa, a poc a poc, poder comprovar l’augment de visitants que any rere any, s’interessen per la biodiversitat i oferta cultural potentment activa i pressent a Sa Roqueta, és la millor notícia estadística del que és negociar sense especular.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *