l´endèmica doble moral i les 5 corbetes de la discòrdia

Quin enrenou ha dut la decisió de caràcter pacifista del flamant recentment estrenat nou govern d’Espanya, de no vendre bombes a L’Aràbia Saudi, decisió ràpidament rectificada encolomant-nos el surrealista argument de: “El Gobierno sabe que lo que está vendiendo son láser de alta precisión y, por tanto, no se van a equivocar matando a yemeníes” i tot perquè aquest mateix client s’havia qüestionat formalitzar el contracte de compra de 5 corbetes a l’empresa Navantia, milionari negoci bèl•lic que assegura llocs de feina de persones tècniques especialitzades i classe obrera de Cadis, siguin amants o no de la guerra, siguin amants o no de la pau.
No ajudarem gens a millorar el món que deixarem a les generacions futures si, bescanviant la dignitat per temor a la pobresa submisa, convivim amb la submisa doble moral i pobra riquesa que ofereixen polítics ara en actiu tipus Kichi,“No creo que nadie que se oponga a contratos como el de Navantia y Arabia Saudí gane las elecciones en Cádiz”, aquells que un dia conegut històricament com el 15M, sense càrrecs administratius formaren part de la ciutadania que poblaren les places públiques d’arreu de l’Estat sota un ideari pacifista, feminista i defensor dels drets humans tot obrint consciències deixant frases com NO NOS REPRENENTAN. “No somos antisistema, el sistema es antinosotros” “No es una crisis, es el sistema” i que ara, ocupant llocs de responsabilitat dins les institucions, calquen actituds que reprovaven, per la qual cosa segurament, barrejats entre la multitud del 15M, sabrien de bona tinta i consciència la veritat que un dia els afectaria d’eslògans com “¿Dónde está la izquierda? Al fondo a la derecha” o vantant-se de la capacitat d’entabanar la gent, fent-se un tip de riure en pensar que un cop aconseguits els vots de qui cridaven “Hasta los huevos de que no haya alternativas”, aquest, els ous o els ovaris, sempre, malgrat els canvis que permetin l’existència de “trepes” com ell, no hi haurà manera que els tinguin buits.

Nota: currículum de la Méndez Núñez (F-104), fragata de la fotografia

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *