un circ dins la història (1) 11

No sé fins quan aquell circ dels 70 devia estar en actiu. No sé si un rigorós (o no) control administratiu, donava per bo i legal gaires anys més, el treball artístic d’aquells d’adolescents i criatures que sortien a la pista fent verdaderes acrobàcies que eren la base per la subsistència econòmica del circ, per la qual cosa, ho deixaré tot en la incògnita amable i comprensiva de tantes i tantes històries tristes, divertides o aberrants viscudes en la ninesa o pubertat, que omplen totes les èpoques de la història dels humans.
(1) onzena imatge del recull de 16 que si res ho impedeix, els dijous vinents seguiran ocupant l’espai del bloc recollit en la categoria “memòria del barri de porta”.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *