l´encontre quim torra, pedro sánchez

Amb el preuat sac democràtic reivindicatiu contenint la vergonyosa situació denunciable que a l’Estat espanyol hi hagin persones preses polítiques i tanmateix d’altres a un exili que els acull, això sí, amb garanties de reconèixer-les-hi els drets humans doncs estan en territori on funciona l’Estat de Dret i la separació de poders, amb aquesta valisa, el president Quim Torra, parodiant l’”Home que Camina ” de Giacometti escultura representativa de la humil però decidida pròpia força vital de l’home, iniciarà la sèrie de trobades previstes per sortir d’aquest feixuc laberint del terror policial de l’1 d’octubre i dels errors judicials del de moment “descabezado” PP, amb el suport dels integrants del grup del 155, PSOE. C,s,
Si més no, de moment l’anada del President de la Generalitat estil caminant de Giacometti, és esperançadora pels desitjos independentistes i republicans, després, retornant la visita serà bo de veure si l’estil del President del govern espanyol, manté l’esperança del desig que Espanya, d’una punyetera vegada, actuï com un veritable Estat de Dret respectant i aplicant les resolucions dels Drets Humans, a fi i efecte que les converses i acords entre les respectives administracions flueixin democràticament i per tan saludablement.Tossudament i pacientment alçat, l’independentisme i republicanisme a Catalunya, difícilment desistirà d’aconseguir els propòsits que, ara per ara, els uneixen.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *