drets dels animals: l´enfotisme, la rebel•lia

Traient-me la llengua, ara no sé si ets una contestatària usuària de pírcings ideòloga de l’enfotisme i per tant t’enfots de mi, o potser ho fas per rebel•lia maleint l’acció humana que un dia decidí fer-te un marcatge fixant-te en cada orella una peça de plàstic numerada, ancestral mesura de control segons la Viquipèdia on en l’apartat Història diu: “La identificació individual dels animals mitjançant marques al seu cos s’ha practicat des de fa més de 3.800 anys, com es veu al Codi d’Hammurabi. Els primers sistemes oficials documentats d’identificació són del segle XVIII. A l’Uruguai, per exemple, ja hi havia en aquells temps un registre de marques a ferro.”

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *