símbols ideològics que fan mala peça al teler

Ahir el programa de TV3 “30 Minuts”, el reportatge “Arriba España” recomanable de veure tinguis la tendència política que tinguis, ja que totes les persones entrevistades van poder dir la seva.
Activistes o ideòlegs de dreta, mostraren el vessant polític que els mou a manifestar-se defensant la unitat d’Espanya, orgullosos de brandar simbologia nazi, feixista o falangista; se’ls veuen en trobades patriotes o en manifestacions recolzant partits unionistes com el PP, PSOE o C’s, que no els fan cap buit ans el contrari, sembla que pensin que tal vegada, duent-los a la rereguarda, el seu discurs de no fragmentar l’Estat espanyol pot veure’s reforçat si el gra de sorra dels ultradretans acolloneixen el desig i la determinació de la ciutadania que de manera democràtica imparcial, vol poder exercir el dret de decidir seguir amb ells dins l’Estat o esdevenir-se en República Independent.
La credibilitat de la Democràcia de la UE i la dels països membres, amb una ultra extrema dreta a punt de desbocar-se, és la mala peça al teler que pot fer trontollar aquest espai de convivència anomenat Europa creadora i defensora ni més ni menys que de l’humanisme i renaixement, aquell moviment de renovació cultural que va sorgir a Itàlia, al segle XV.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *