un circ dins la història (1)

Una desmanegada cadira de tisora, feia de cavallet suport de la recentment escrita pissarra anunciant la primera funció del primer dia d’estança del circ al barri, tot confiant que la seva visió al costat de la gran i vistosa carpa instal•lada, donés pas al boca a boca entre el veïnat si més no, per assegurar aquella mínima assistència necessària de públic que pogués fer-los continuar subsistint, més o menys dignament, formant part de l’apassionada i feixuga modalitat circense triada dins del també alhora apassionat i feixuc món de l’espectacle.
(1) segona imatge del recull de 16 que si res ho impedeix, els dijous vinents seguiran ocupant l’espai del bloc recollit en la categoria “memòria del barri de porta”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *