avui, lleida

La Guàrdia Civil entra de matinada al Museu de Lleida per endur-se les obres de Sixena.
Des de l’entrada en vigor de l’article 155 de la controvertida Constitució espanyola, aquest, precís com la sortida del sol, il•lumina cada dia terres catalanes.
Avui l’hi ha tocat rebre, definitivament i impecablement, a la Terra Ferma, sort però que el paer en cap de Lleida, l’Àngel Ros president també del PSC, pertany al bloc dels que fan costat a l’assot del 155, per la qual cosa serà bo de veure com se’n surt de l’embolic d’intentar convèncer a la ciutadania que la indefensió apresa, que ell practica, és el millor antídot pels que incomprensiblement encara defensen la unitat d’una Espanya governada per polítics i reialme corruptes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *