barri de porta (7) festa major (5 d´11)

Continuaré amb personatges de ficció que animaren la comitiva que recorregué els carrers de Porta anunciant, celebrant, inaugurant el que de ben segur seria l’esdeveniment festiu anual del barri que dia a dia, en el millor dels sentits, presumia d’identitat pròpia dins l’amalgama dels 9 barris.
Una pallassa Charlie Rivel, un capellà repartint benediccions sense escatimar ningú i un aprenent de músic sonant el bombo o una castissa de “los madriles” acompanyada d’un drac d’ulls desorbitats o, per si de cas algú havia de menester assistència mèdica, una infermera amatent i sempre somrient que tranquil•litzes el pacient durant les primeres cures d’emergència.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *