veus de menorca solidàries amb els presos polítics de l´estat espanyol

Dissabte dia 11, Menorca s’uní al clam pel rebuig a les inconseqüents acusacions del fiscal José Manuel Maza i les no menys arbitràries sentències de la jutgessa Carmen Lamela, contra dos pacífics activistes socials i vuit membres del Govern de la Generalitat de Catalunya.
Ara, dues dones i vuit homes empresonats lluny de casa en centres penitenciaris a Madrid, la capital del regne, uns, president d’Òmnium i l’ANC, per les idees, i el vicepresident del govern conselleres i consellers, per fidelitat en el compliment de la voluntat de la ciutadania després del referèndum de l’1 d’octubre.
Com que no vaig poder anar a la concentració, no per això deixo d’enregistrar al bloc l’acte solidari que també va tenir lloc en altres indrets de l’arxipèlag, ciutats i pobles, que conformen la ciutadania del que un dia, de ben segur, tots units, serem els Països Catalans.
La foto que encapçala l’apunt l’he agafada de la pàgina Menorca Perlatercera del Facebook i el vídeo Presos Polítics. Maó 11 11 17 penjat al You Tube, recull l’emotiu text llegit per Ariadna Ferrer d’editorial Arrela i pel polifacètic poeta, lingüista, professor, exconseller…, Joan Francesc Lòpez Casasnovas, a la Pl. del Carme de Maó.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *