mariano rajoy o l´art d´enviar l´empatia a la merda

Rajoy, secundat pel PSOE amb el 99% de l’oremus perdut i C’s amb el 100/100 de la ira ultra dretana crescuda, té el dit índex a mig centímetre de pitjar el botó del 155 amb el dispositiu de seguretat desactivat pel propi reial capità general dels exèrcits espanyols, Felip VI.
Ara bé, si com seguint el fil de la revolta dels somriures, aquest repte tipus partida de ping pong, que el dia 10 d’octubre va fer la primera sacada des del Parlament de Catalunya en espera, no només de desconcertar al poderós i bunkeritzat Estat, sinó també per donar-li temps d’assimilar tot plegat, podria ser que el botó del 155 quedes novament en la pacífica fase d’inactivitat.
De ser així, i en el supòsit d’estar jugant els punts d’una partida de tenis de taula, veuríem 21 dies seguits o alterns de competició on ambdós jugadors, escoltant europees i mundials veus de savis erudits o mandataris carregades de raó, fent d’àrbitres del conflicte preservant en tot moment que l’honestedat i joc net de la democràcia, de la llibertat i dels drets humans estigues sempre en cada una de les jugades de defensa i atac, ningú pot dubtar de qui té les de guanyar i, de ser així, ara, envejant per uns moments la facilitat de l’Iceta i d’en Borrell deixant anar tirallongues en anglès, jo que com en Rajoy no tinc ni punyetera idea, valent-me de Google traductor i dedicat als independentistes deixo anar la meva: Let us keep the peace of mind that we will find the way.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *