tempus fugit

de tot i de res

10 d'octubre de 2017
0 comentaris

som els saltamartins d´en brossa!

l’ANC ha convocat una concentració de suport a la declaració d’independència per avui ales 18 hores, davant del Parlament al passeig dels Til•lers i l’avinguda de Lluís Companys.
L’ANC i Òmnium, sempre han estat capdavanteres en agermanar la ciutadania entre altres coses per aconseguir de manera cívica i pacífica el dret de decidir allò que com a poble volem ser. El resultat del referèndum de l’1 d’octubre, va deixar ben clara la decisió majoritària.
Empentes, cops de porra i de peus, destrosses a fora i dins dels col•legis electorals per uns bàrbars ensinistrats per algú que ideològicament també educa per odiar, ha estat el detonant per legitimar encara més el referèndum de l’1-O deixant ben clar, després del recompte de vots, que sí, que el poble vol que Catalunya sigui un Estat independent en forma de república.
Avui a les sis de la tarda, davant del Parlament hi haurà gent concentrada, i en cada racó de Catalunya i part de la resta dels països catalans emocionalment també, sense oblidar les mostres de suport de persones d’altres comunitats de l’Estat.
Aquesta mateixa nit les respostes oficials del govern central comandat per l’intransigent i violent PP recolzat pel PSOE i C’s, seran en el sentit de no fer-ne cas?, de no escoltar, i per tant actuar continuant amb verbals amenaces en lloc del diàleg?, apareixeran garrotades i detencions?…, cap problema, ens doblegaran però no defallirem en l’intent doncs ja fa temps que sabem que som i serem tant si es vol com si no, “El poble”, allò que l’estimat i genial Joan Brossa, joguinejant amb versos va definir:

SALTAMARTÍ
Ninot
que porta un pes a la base i que,
desviat de la seva posició
vertical, es torna a posar
dret.
El poble.

l’estultícia
12.04.2022 | 8.10
tardors d’estiu
17.11.2015 | 9.09
amb el cul a l’aire
12.08.2022 | 7.25

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.