tempus fugit

de tot i de res

29 de setembre de 2017
0 comentaris

de sobte moixeta, a només 2 dies de l`1-O

Quin despit! Ja veus tu moixeta com les gastem els humans, a vegades malparits no és la paraula doncs les mares mai tenen culpa en portar criatures al món que més tard, quan un poder fàctic les utilitza, van per la vida de prepotents, intolerants i preservant lleis de dubtosa moralitat demòcrata.
Un dia va ser la pàgina d’una entitat cívica, l’altre dia la d’una informant com s’ha de votar i així conseqüentment fins a arribar a més de dues centenes de no sé què cony de continguts però totes relacionades amb el procés per la qual cosa, de seguir així, i propers al Nadal, aviat tancaran alguna dedicada al nostrat caganer del pessebre per ensenyar el cul o per obscè, per atemptar contra el nacionalcatolicisme defecant en mig d’un relleu casolà del naixement de Jesucrist.
Ah!, i no em preguntis moixeta perquè no taquen la pàgina Web de no sé quina fundació “francisofranco” o les de “primoderivera”, “blaspiñar”, “serranosúñer”, “ramiroledesma”… o fins i tot la Web dels fidels hereus de tots ells, la del flamant PP ple de càrrecs imputats….,
No sé moixeta com explicar-t’ho tot no només perquè m’entenguis sinó també per entendre’m jo…, potser i per si de cas tranquil•litzar-nos mútuament més tard et canti la cançó “escolta-ho en el vent” a veure si fent-te venir galvana se’t treu de la cara aquesta mirada, no sé si incrèdula o indignada, i jo em distrec de pensar amb tot el que demà, al meu petit país, estarà en joc.
Sobtadament a només 2 dies de l’1’O, Imperium et libertas (Imperi ,ordre i llibertat), Alea iacta est, i para de comptar.

metàfora que neguiteja
15.10.2018 | 7.54
un dia més d’acampada
19.09.2013 | 9.03
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.