És un cop d’estat a la democràcia dels pobles, la democràcia dels PPPSOEpscC’s i el bujot del rei felipVI?.

Saben aquests de les sigles de l’anagrama unides a l’encapçalament i l’espantall i família reial, i els qui fomenten l’ambigüitat, negant, tots plegats el legítim dret de votar en un referèndum, en quin pou negre estan caient?, pou moure fins i tot amb sortides al clavegueram obturades de tant empastifar la democràcia.
Per altra banda, si de les amenaces del TC a qui els de les sigles deixen tota la responsabilitat perquè a cop de sentències posin en pràctica legal la seva irresponsable il•legalitat, es passa a l’acció d’enrajolar o inhabilitar càrrecs del Govern de la Generalitat, del Parlament i dels Ajuntaments de Catalunya, la pregunta que sorgeix és que, ¿què faran quan els ulls del món vegin la resposta de desobediència civil pacífica que dia a dia anirà en augment?, no només de la ciutadania de Catalunya sinó que també la d’altres comunitats i organitzacions polítiques que donaran públicament suport escenificant que la convocatòria per un referèndum, sigui o no sigui pactat, mai pot ser perseguida ni titllar-la d’il•legal tot saben que el motiu pel qual s’ha hagut d’arribar a fer, és la immobilitat de reforma d’una Constitució post franquista, renovable a corre-cuita puntualment sota ordres de la UE, o interessos clarament partidistes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *