barri de porta (5) escola sóller (7 de 16)

Tris-tras, Tris-tras…Com a resultat de les persistents i fermes reivindicacions que propiciaren que institucions tipus MEC o Ajuntament moguessin fitxa per sortir-se’n de la desídia on estaven encasellades, obligant-les així a dotar al barri de Porta amb el centre escolar exigit, des del primer dia, a l’hora del pati, ja podia oir-se l’harmonia de veuetes entonant cançons de joc com: “Tris-tras, Tris-tras.., i, tot fa pensar que quan aquesta hora de fer recreo coincidís amb la tertúlia a la plaça dels iaios, a vegades fent cremar el fustam abandonat en qualsevol obra del constant mig empantanegat barri, aquelles veuetes no deixarien de semblar-los cants de sirena, no de la mar, sinó del oasi-escola aparegut a la desèrtica plaça, edifici ja emblema, del fet de viure amb la dignitat que pertoca el dret de l’escolarització digna, pública i gratuïta imprescindible dins la zona.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *