barri de porta (5) escola sóller (4 de 16)

Els dies, setmanes i mesos passarien entre anades i vingudes ara, cap a dependències de l’Ajuntament, ara cap a les del MEC, per clarificar conceptes i sobre tot perquè no s’aturessin els tràmits per la construcció de la nova escola, així com per aconseguir el nomenament de la resta de mestres que, impartint ja classes, estaven a la corda fluixa de ser o no ser “oficialment” reconeguts.
I així, de nou, tal dia farà els anys que dels locals comercials, va passar-se a les aules de l’escola construïda en un cantó de la desèrtica plaça i d’igual estructura clònica a la dels centres públics educatius que s’edificaven arreu del territori, per tant, exemptes de singularitats pròpies de la zona, però que almenys, el de la Sóller, evidenciava que l’embranzida reivindicativa per aconseguir l’escolarització digna, era ja un fet consolidat i que, difícilment, cap autoritat gosaria fer l’intent d’avortar aquell moviment de les Escoles en Lluita, ni en el barri de Porta ni en els adjacents.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *