honorança als crítics dels silencis del 92

Aquesta pintura que un dia proper al 1992 vaig adquirir a un pintor a les Rambles de Barcelona, i l’article que avui he llegit al diari ARA, “Els altres 1992” m’han empès a un extra de dissabte al bloc.
Senzillament, com homenatge al pintor de les rambles que amb la seva inspiració la va encertar plasmant damunt la cartolina el que va significar per a molta gent, aquell esdeveniment mundial i, si m’esgoteu, donades les circumstàncies del present, visionari del futur.
I tanmateix, per descomptat, en honorança a en David Fernàndez, aquest xicot que m’embadoca i a tantes generacions corprèn no només pel que escriu sinó per la coherència amb què sempre se’l veu actuar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *