tempus fugit

de tot i de res

17 de juliol de 2017
2 comentaris

barri de porta (4), plaça sóller, iaioflautes pioners (2 de 4)

Qui sap si per guanyar-se parroquians a la causa de la fe catòlica o per solidaritat cristiana, el cas és que l’ensotanat capellà del barri també va tenir oportunitat d’opinar en veu alta dient la seva a qui volgués escoltar-lo i que no eren pocs, circumstància que alguns farien per primera vegada i d’altres, els seguidors de missa, si més no també per primera vegada escoltant-lo a la mateixa alçada, és a dir, sense oir-li la plàtica damunt del púlpit, i tanmateix, més d’una persona en aquesta ocasió, cauria en el fet que, sortosament, els solidaris Sancho Panza i el Quixot no topaven amb l’església.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Mossèn Joan em va batejar i vaig fer la Primera Comunió en aquesta mateixa parròquia que es veu a les seves esquenes, un “Local Provisional” que va durar ben bé 30 anys. Ara l’ocupa un temple protestant d’uns nigerians, com a mostra del canvi del veïnat. No sé què pensaria ell de tot plegat…

    1. Ell, no sé què pensaria però…, potser vestir sotana en temps de capellans obrers amb vestimenta de carrer, ja ho diria tot. Personalment a mi (agnòstica de convicció) em sembla, un excel·lent mostra del que ha de ser la convivència racional entre persones. Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.