barri de porta (2) vindicacions dels 70 (5 de 5)

En les diverses ocasions que tècnics o representants d’algun departament de l’ajuntament del cap i casal visitaren el barri sovint, després d’escoltar les respostes en clau de bones intencions i promeses que s’afanyaven a fer, gairebé entre l’audiència sempre acostumava a quedar aquell regust de presa de pèl si queien en la temptació de pensar que, un cop més, des de la màxima institució havien delegat en una mena de bomber tallafocs o apagafocs la feina d’aplacar els ànims d’indignació, la qual cosa però, no deixava de ser tal vegada una entenedora estratègia que simplement permetia minimitzar la llargària en el temps de l’arribada de les obres de millora que tan urgentment necessitava el barri.

Més i millor informació a “les batalles de 9 barris” de Xavier Montanyà

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *