tempus fugit

de tot i de res

30 de juny de 2017
2 comentaris

barri de porta (2) vindicacions dels 70 (4 de 5)

Dónes i homes dempeus encerclaven pacíficament i educadament al Sr. Codina escoltant l’argumentació de les seves respostes i opinions tal vegada resum d’un guió ja après als despatxos de la Casa Gran improvisant però, la sèrie de matisos sempre escaients amb la intenció, com sempre, d’esmorteir qualsevol argument contundent que sortís dels representants dels veïns més avesats a dirigir, quan venia al cas, queixes verbals a qualsevol autoritat o representant de l’administració.

Més i millor informació a “les batalles de 9 barris” de Xavier Montanyà


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Hola Virginia, em fan molta il.lusió les teves fotografíes i els teus comentaris. Soc el Javier de la escola i de l’associació (ara em diuen Xavi Morrás) He tornat a fer cosetes pel barri , a l’ateneu la Bobila que és als baixos de la Plaça Sóller. Estic treballant sobre la memòria de l’Escola Sóller (ara li diuen Palma de Mallorca) Tinc algunes fotografíes de Tomás però sé que tu vas fer-ne moltes. Estaria bé poder fer una petita exposició aprofitant que farem una xerrada sobre la història de l’escola. Records de Isabel .

    1. Ara sí Xavi!, catalanitzant el nom no em situava., Ara al bloc vindrà una última entrega dedicada a la plaça Sóller de 8 episodis i després li tocarà el tema de les escoles en lluita on tinc 62 fotos per argumentar, que van des de l’ocupació dels locals, fins al trasllat del mobiliari a on en principi crec que era un barracó provisional passant, naturalment per manifestacions conjuntament amb altres barris per les rambles fins a l’ajuntament de la pl. sant Jaume. No sé quan voleu fer l’exposició, però tan aviat com ho necessiteu, us enviaré els clixés, ja que tractant-se també de comptar amb la presència de la Isabel que supòs és la Monte, ella i jo ja decidirem el destí final del material fotogràfic. Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.