allò que la canalla té

Tenen eixerida les criatures l’entrada i, amb una mica més de coneixements, la sortida de la ludoteca.
Tenen eixerida, l’edat d’aprendre amb curts guions de fantasia il•lustrats espectacularment, allò que les farà viure envoltades d’una segura comoditat, si fan cas del missatge amable que el protector -malauradament a vegades hiperprotector- mon adult les fa arribar.
Tenen eixerida, encara, l’oportunitat de créixer desaprenent de mica en mica, a efectes de treure’s del damunt, la sèrie d’inútils fantasies que pot privar-les de tocar de peus a terra un cop les envolti la gens ni mica virtual realitat que, en l’entorn o carn pròpia, hauran de viure.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *