MOTOR IBÈRICA “madres coraje” (3 d’11)

Del blog arbitrari i aconstant de jordi rabassa “perquè vull”: “Tot i la importància històrica de la reivindicació dels drets laborals a Motor Ibérica, la historiografia del moviment obrer de l’època no ha tractat de forma específica la tancada de les dones dels treballadors malgrat la seva singularitat. Podem aventurar que un dels motius d’aquest silenci sigui el difícil enquadrament de les dones com a subjecte protagonista d’una reivindicació obrera, tradicionalment masculina en el relat dominant. Una dificultat motivada per la desídia o, potser, per la voluntat explícita d’investigadors o protagonistes masculins de mantenir-lo al marge…”

Motor Ibèrica (3 d'11) (2) Motor Ibèrica (3 d'11) (3) Motor Ibèrica (3 d'11) (4)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *