tempus fugit

de tot i de res

20 de setembre de 2014
1 comentari

barraquisme (36 de 36)

Poques vegades d’un carret de 36 exposicions aconseguies que totes les fotos sortissin visibles i més o menys bé, i en aquesta ocasió vaig tenir la sort de cara inclús en el darrer clixé que va sortir mig velat donant-li, potser, aquell valor afegit al mèrit de voler sempre aprofitar el carret fins a l’última passada que permetia  la palanqueta que el feia córrer, per això, em va saber greu que els de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, en fer-me amablement una còpia dels clixés donats, ometessin aquesta d’avui, i és que allí on algú veu defectes, sempre hi haurà qui pot veure qualitats, o això devia pensar el responsable del laboratori que va revelar per primera vegada el carret d’aquestes 36 fotografies.

PD. Per a qui pugui interessar, dos reportatges de TV3, un de 30minuts, Barraques l’altra ciutati un altre vídeo Barraques la ciutat oblidada

“normals” anormalitats
04.12.2017 | 8.46
no- res esperançador
06.05.2019 | 8.59
del buit als vuits
01.03.2016 | 8.59

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. He seguit amb interès tota aquesta sèrie de fotografies, i volia agrair-te l’esforç i l’oportunitat de mirar per aquesta finestra oberta a la nostra història, història viva perquè molts dels implicats en el barraquisme són encara entre nosaltres. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.