tempus fugit

de tot i de res

9 de setembre de 2013
0 comentaris

l’enderrossall

Com una paret seca mal construïda, la monarquia i els successius governs constituïts d’ençà de la mort del dictador, massa sovint pateixen greus enderrossalls.

Corrupció, vida luxuriosa amb aires prepotents fent l’ullet a posicionaments clarament d’extrema dreta nazi-feixista, han sigut els últims exemples. Per un cantó tenim el rei i les seves caceres d’elefants amb corines pel dormitori i testaferros enxampats i per l’altre, partits finançats il·legalment junt amb mil i una martingales també per l’enriquiment personal; tot això airejat als quatre vents pels mitjans mediàtics, són tal vegada el principal motiu de què ambdues institucions hagin fet consecutius i ridículs enderrossalls pretenent que Madrid fos la candidata guanyadora dels jocs olímpics del 2020.

Ah!, un aclariment, com tota gran o petita adversitat solucionada des de la base raonada del sentit comú de la població que va a peu, l’enderrossall d’una paret seca arranjat acostuma a durar una pila d’anys, ja que les expertes mans del mestre marger o paredador faran  desaparèixer tot d’una els possibles defectes de construcció. 

 

clònic finals de temporada
28.10.2014 | 8.12
sant jordi del 2013
23.04.2014 | 8.13
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.