Buenafuente planta cara a Losantos

Ara sí que m’ha sorprés el Buenafuente. No ho dic perquè hagi demostrat cap actitud sospitosa en alguna altra ocasió. (Excepte, evidentment, si algú li vol retreure la marxa a Antena 3 per fer humor en espanyol.) Simplement, perquè m’ha sorprés… positivament parlant. Sempre és difícil de rebutjar un premi. No me n’han donat cap d’important. Però suposo que deu ser molt difícil fer-se enrere. I té mèrit de fer-ho amb un argument com el que ha utilitzat el reusenc més famòs (amb permís de Gaudí): no voler compartir un premi amb un pseudo-periodista com Federico Jiménez Losantos, etern ressentit amb un país en el qual va viure durant molts anys i el qual, un dia, li va girar l’esquena (i alguna cosa més). Buenafuente no tindrà el Micròfon d’Or, però el seu gest l’honora. Potser ens caldrien més Buenafuentes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *