La familiaritat dels Soprano

És curiós com poden arribar a ser familiars els personatges d’una sèrie de televisió. A casa ja fa dies que seguim, pas per televisió ans per DVD, una de les millors sèries que he vist en els darrers temps: The Sopranos. Una meravella no només pel que fa a la producció sinó també per l’excepcionalitat del guió. Em dóna la sensació que, qualsevol dia, trucarà a la porta Tony Soprano, Chris Moltisanti o Silvio Dante, tres dels personatges que apareixen a la sèrie. I aquesta proximitat feia temps que no la sentia. Em sembla que l’última vegada que em va passar va ser amb X Files i amb Cheers. Totes tres, per cert, nord-americanes. I és que aquella gent en saben molt, de fer televisió. Aquí, amb prou feines estem a les beceroles. Només projectes innovadors com ara Porca misèria (on per cert, hi havia un cameo fictici amb el creador de la sèrie dels mafiosos, David Chase, i a través del qual vaig descobrir la sèrie) aconsegueixen de situar-nos al nivell de qualitat i d’exigència de l’altra banda de l’oceà Atlàntic, i de New Jersey en concret.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *