Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

L’ajuntament de Natal ret homenatge al president del grup turístic SERHS

Deixa un comentari

Segons informa un blog de relacions públiques de la turística ciutat de Natal, capital de l’estat de Rio Grande do Norte, al Nordest del Brasil, l’empresari Ramón Bagó i Agulló, cap del grup SERHS està rebent ara mateix (18h30, hora local, del dilluns 04 d’agost) el títol de ciutatadà natalense, a proposta del vereador (regidor) Júlio Protásio.

A la pàgina web de l’Associació Brasilera d’Industries i Hotels (ABIH) s’informa que Bagó i Agulló já rebé al 2007 el títol de ciutadà “norte-rio-grandense” per part de l’Assemblea Legislativa de Rio Grande do Norte, per les inversions turístiques realitzades a la regió.

Segons Wickipédia, Bagó i Agulló, nascut a Calella al 1934, és um empresari i promotor turístic català amb uma vida política força activa. Al 1979, 1983 i 1987 fou electe alcalde de Calella, per CiU. I entre 1980 i 2004 exercí també de Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, durant la gestió del MH President Jordi Pujol.

Encara segons Viquipédia, l’entitat Serveis Mancomunats d’Hostelaria i Similars, Societat Cooperativa (Grup SERHS) és el primer grup turístic de Catalunya, amb quasi 2.700 treballadors i 1.580 socis. L’any passat va ser objecte d’investigació de l’Oficina d’Antifrau de Catalunya (OAC) per sospita de corrupció. Però enguany la fiscalia ha arxivat el cas “constatant que hi havia sospites però no es podia demostrar delicte, tot i que assenyalava diverses irregularitats per la creació de societats instrumentals (que permeten burlar el control) i per afavorir des de l’administració societats de les que es forma part”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Economia el 4 d'agost de 2014 per gerardviadersauret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.