Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

CURSO DE CATALÃO EM SÃO PAULO: Inscrições abertas até 20/05

Deixa un comentari

Se você não tiver toda a grana do Neymar para contratar uma professora particular de catalão no hotel, antes de desembarcar em Barcelona, tranqüilo, não esquenta! Agora você pode fazê-lo presencialmente na Grande São Paulo. A Associação Cultural Catalônia oferece cursos de catalão, em módulos de 40 horas, para todos os níveis, com inscrições abertas até 20/05. Confira nesse link.

Contudo, se você morar longe de São Paulo, sempre poderá recorrer à modalidade de Ensino à Distância (EAD), promovido pelo Governo da Catalunha: o Curso gratuito de PARLA.CAT.

Associação Cultural Catalônia está filiada à FIEC – Federação Internacional de Entidades Catalãs no Exterior. E é o único centro no Brasil que oferece cursos em todos os níveis de catalão, desde o básico até o superior. Ademais, em colaboração com o Institut Ramon Llull, o Catalônia também administra as provas para a realização do Exame Oficial de Catalão no Brasil.

ENDEREÇO: Sede do Catalônia na Av. Lins de Vasconcelos, 1807- Cambuci – SP (BRASIL)

TRADUCCIÓ

Si no tens tota la pasta del Neymar per a contractar una professora particular de català a l’Hotel, abans de desembarcar a Barcelona, tranquil, no et preocupis! Ara pots fer-ho presencialment a l’Àrea Metropolitana de São Paulo. L’Associação Cultural Catalônia ofereix cursos de català als dissabtes per a tots els nivells, amb inscripcions obertes fins al 20/05. Comprova-ho en aquest link de la institució.

I si vius lluny de São Paulo, a la resta del Brasil, aleshores sempre pots recorrer al curs gratuït a distància, promogut per la Generalitat de Catalunya, el PARLA.CAT.

L’Associació Cultural Catalônia está filiada a la FIEC– Federação Internacional d’Entitats Catalanes a l’Exterior. És l’únic centre al Brasil que ofereix cursos en tots els nivells de català, desde el bàsic fins al superior. Ademés, en col.laboració amb l’Institut Ramon Llull, l’Associació Catalônia també administra les proves per a l’obtenció del certificat de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic.

ADREÇA: Sede do Catalônia na Av. Lins de Vasconcelos, 1807- Cambuci – SP (BRASIL)

Aquesta entrada s'ha publicat en Llengua el 5 d'abril de 2014 per gerardviadersauret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.