Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

Nova manifestació a São Paulo en solidaritat amb els presos polítics catalans

Deixa un comentari

Aquest diumenge 12 de novembre, un dia després de l’extraordinària manifestació a l’Avinguda Marina de Barcelona, la comunitat catalana a São Paulo (Brasil) s’ha tornat a mobilitzar per a denunciar la situació d’excepcionalitat política que viu Catalunya després de la proclamació de la nova República. Segons els organitzadors, l’associació Catalonia  i la reeixida ANC-Brasil, una seixantena de persones han participat directament de la convocatòria a l’Avenida Paulista, en solidaritat amb els presos polítics catalans i el govern legítim a l’exili.

Fa poc menys de dos mesos, la comunitat catalana a São Paulo ja va organitzar una manifestació al mateix lloc a favor de la celebració del Referèndum de l’1 d’Octubre, com es pot comprovar aquí. I en anys anteriors també es succeïren mobilitzacions a favor del procés independentista. El 2014, per exemple, l’associació Catalonia aconseguí juntament amb l’ANC-Brasil que s’hi organitzés la votació del 9-N a la seu de Catalunya Acció a la capital paulista, juntament amb altres 14 ciutats arreu del món.

Situada a São Paulo i filiada a la FIEC FIEC – Federació Internacional d’Entitats Catalanes a l’Exterior, l’Associació Catalonia és l’únic centre oficial que ofereix ensenyament presencial, en tots els nivells, de català, desde el bàsic fins al superior, al Brasil. A més, en col.laboració amb l’Institut Ramon Llull, l’Associació Catalonia també administra les proves per a l’obtenció del certificat de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Altres el 15 de novembre de 2017 per gerardviadersauret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.