La nova web del Centre Cultural del Brasil a Barcelona… ara en català

I no, no és el CCCB. Es tracta del CCBBcn:

El Centro Cultural do Brasil em Barcelona és el principal instrument executiu de la política cultural brasilera a Catalunya i està subordinat al Consulat-General del Brasil a Barcelona i al Ministério de Relações Exteriores.

Les seves activitats estan relacionades amb l’ensenyament de la llengua portuguesa que es parla al Brasil; a la difusió de la literatura brasilera; a la distribució de material informatiu sobre el Brasil; a la organització d’exposicions d’arts visuals i d’espectacles teatrals; a la coedició i distribució de textes d’autors nacionals; a la difusió de la música erudita i popular; a la divulgació de la cinematografia brasilera; a més d’altres formes d’expressió de la cultura brasilera, com conferències, seminaris i d’altres.

Visiteu la nova página en català del CCBBcn:

http://www.ccbrasilbarcelona.org/ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*