Governador del Tocantins (Brasil) en visita de diplomàcia econòmica a l’Alt Empordà

EMPORDÀ.INFO

Brasil agafa l´Escola d´Hostaleria de Figueres com a referent

Una delegació de l’estat de Tocantins ha estat de visita aquest dimarts a la comarca

MARC TESTART El governador de l’estat brasiler de Tocantins, Marcelho de Carvalho Miranda, s’ha reunit aquest dimarts amb empresaris a Figueres. Una delegació brasilera s’ha desplaçat a la comarca, aprofitant una estada a Catalunya, per veure diverses estructures turístiques.

Aquesta visita s´emmarca dins la dels actes institucionals, que aquest Govern realitza per presentar els projectes i realitzacions  en el seu estat,  a Barcelona i Madrid, però dediquen una jornada a visitar l´Empordà, invitats per  diferents empreses i empresaris  de la comarca que tenen interessos en el món turístic,cultural i en medi ambient  en aquella zona. Amb aquest motiu, han organitzat una  recepció a l´Ajuntament de Figueres, on els ha rebut l´alcaldessa de la ciutat, Marta Felip,  i una trobada/reunió informativa entre els visitants i empreses i empresaris de la comarca a l´Escola d´Hostaleria de l´Alt Empordà.

La relació de Tocantins amb l’Alt Empordà es deu a quatre empresaris empordanesos, Damià Espelt, Joan Maria Pareta, Joan Martí i Antoni Ferrer, que l’any 2008 van començar a invertir en aquella regió, vuit vegades més gran que Catalunya.

 

DIARI DE GIRONA

Contactes amb el governador de l´estat brasiler de Tocantins

 

// El governador de l’Estat brasiler de Tocantins, Marcelho de Carvalho Miranda, acompanyat dels seus assessors, es va reunir ahir amb empresaris de l’Alt Empordà que tenen interessos en el món turístic, cultural i en medi ambient a la zona. Es va convidar al governador aprofitant la seva visita a Espanya. La trobada va tenir lloc a l’escola d’Hostaleria. Es va presentar l’Estat, creat el 1988.figueres | c.v.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*