Un brasiler i el seu cap escapen de la mort al desistir de volar per Germanwings

Rafael Rebello, un brasiler que viu a Barcelona i que tenia una reunió agendada a Alemanya, va desistir d’última hora d’agafar el vol 4U9525 de la companyia Germanwings que feia la ruta Barcelona – Dusseldorf i que s’ha estavellat aquest matí als Alps francesos. La informació ha estat divulgada pel portal de noticies G1 del grup de comunicació GLOBO, el més important del país, i que ha entrevistat Rafael des de Barcelona. Vegeu l’enllaç de la notícia aquí.

Rafael tenia uma reunió de negocis prevista per avui dimarts, 24 a la tarda a Colònia, a 40km de Dusseldorf. Quan consultà la web de la companyia d’aviació alemana per comprar el bitllet, el brasiler s’adonà que el preu havia pujat. Aleshores Rafael es posá en contacte amb la persona amb qui s’havia de reunir i acordaren anticipar la reunió a dilluns 23, quan hi havia um altre vol més bé de preu d’una altra companyia.

Rafael, que és gerent d’exportacions d’una empresa de te, es va assabentar de l’accident al rebre una trucada d’un client que sabia de la reunió que ell faria a Alemanya. “Va dir que volia saber si jo estava viu. No entenia res, i llavors ell m’ha posat al corrent de l’accident. M’ha agafat un tremolor de cames. Encara m’estic tremolant “, há dit a la Globo.

El brasiler diu que el cap de l’empresa on treballa també aniria amb ell a la reunió de dimarts [nota: és probable que aquesta persona sigui catalana, o bé resident a Catalunya]. “La seva dona em va trucar agraint-me per haver canviat el vol”, diu.

Rafael també explica que va escriure un missatge a l’alemany amb qui es reuniria avui, agraint-li per haver acceptat canviar la data de la reunió. “Li he escrit que m’ha salvat la vida”, explica.

Es dona el cas que avui és l’aniversari de la mare de Rafael, i ella està a Barcelona per visitar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*