Catalans de São Paulo! Voteu pels companys de la resta del Brasil!!!

En les últimes setmanes, els catalans al Brasil han lluitat de valent per aconseguir portar les urnes a São Paulo. Tot aquest esforç caurà en sac foradat si la parròquia no fa un pensament al 9N i treu el cap per la seu d’ACCIÓ de la Generalitat per a dipositar el seu vot.

Tenim notícies de catalans d’arreu del Brasil, especialment dels estats més propers, que es desplaçaran a Sampa aquest diumenge per a fer efectiu el seu sufragi. D’altres ho faran a Barcelona. Però són molts més els que, per dificultats econòmiques, no es podran permetre pagar el bitllet d’avió i plantar-se a la ciutat més populosa del continent, en data tant assenyalada.

Així que si ets català i vius a São Paulo, NO FOTIS EL DROPO!!! Pensa en tots els companys d’arreu del Brasil que no tindran el privilegi, que tú sí tindràs, de poder votar a la mateixa ciutat on viuen. Una oportunitat que és a les teves mans. VOTA PER CATALUNYA I VOTA PER ELLS!!!
Si veniu de fora, catalans a São Paulo us recomanen l’ECOHOSTEL TRAIPÚ, al Barri Perdizes/Pacaembú. Preus a partir de R$58/diària amb esmorzar. Pregunteu per la Andréa Gattoni – Preus especials pels catalans! – http://traipuecohostel.com.br/

QUI POT VOTAR A SÃO PAULO:
– Tots els catalans majors de 16 anys.
LOCAL DE LA VOTACIÓ:
Av. Juscelino Kubitschek, 1726, Térreo. – Edificio Spazio JK – Vila Olímpia, Sao Paulo, SP. (oficines d’ACCIO de la Generalitat en aquest edifici). Estacionament gratuït a la planta Terreo del mateix edifici.
– DATA I HORARI DE LA VOTACIÓ: Diumenge, dia 9 de novembre de 2014, de 9:00h del matí a 20:00h del vespre.

ATENCIÓ!
Per votar cal presentar la següent documentació original vigent i deixar una fotocòpia:
Escollir només UNA de els opcions de documentació següents:
Opció 1:  DNI espanyol on consti una adreça a Catalunya.
Opció 2:  DNI espanyol on NO hi consti una adreça a Catalunya o bé el Passaport espanyol  + Certificat P.E.R.E. (Padrón Espanyol de Residentes en el Extrangero)
Opció 3:  DNI espanyol on NO hi consti una adreça a Catalunya o bé el Passaport espanyol + Comprovant d’inscripció al Registre de Catalans a l’Exterior.

2 pensaments a “Catalans de São Paulo! Voteu pels companys de la resta del Brasil!!!

 1. Gustau Nerín

  Gràcies d’un català del Raval que, residint a Foz do Iguaçú, no podrà anar fins a São Paulo el diumenge. Sort a tots!

  Gustau Nerín
  Antropòleg

  Respon
 2. Josep Lluis Castillo Pujol

  Gràcies d’un català del Raval que, residint a Blumenau, no podrà anar fins a São Paulo el diumenge. Sort a tots!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*