Inaugurada la Casa de Brasil a Terrassa

Ahir dissabte es va inaugurar la Casa de Brasil a Terrassa. Ademés de servir de centre de referencia per als prop de 400 brasilers que es calcula viuen en aquesta ciutat, els fundadors asseguren que la Casa Brasil servirá de punt de confluència i integració de la comunitat local brasilera amb el conjunt de la societat.

7950071_c001d499b8_m

Segons hem sabut per Terrassa Digital, l’acte ha comptat amb música en directe, xerrades, tallers, i exhibicions de capoeira, durant tot el dia.  Al mesos de setembre i octubre la Casa de Brasil començarà tres cursos nous. Un de Capoeira, un altre per aprendre a parlar portuguès, i un darrer per aprendre català.

7950072_0db7cd2714_m

A la página web de Casa do Brasil, s’explica que aquesta és una associació que vetllarà per ser um punt de trobada entre Catalunya i Brasil. Des del nostre blog, desitjem tota la sort del món a la nova entitat, i que pugui contribuir amb escreix a la convivencia, pluralitat, desenvolupament i civisme de la societat catalana.

Adreça: Carrer Autonomia, 56-58 (08225) Terrassa

Barcelona

Telèfons:

+34 666.447.351 / +34 93.735.02.02

info@casadobrasilbarcelona.com

http://casadobrasilbarcelona.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*