Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

L’ANC desplegarà diumenge el mural de Dilma Rousseff a Sant Pere Pescador

Deixa un comentari

Aquest diumenge, 24 d’agost, hi haurà el desplegament del mural dirigit a la presidenta del Brasil, Dilma Rousseff, per a reivindicar el dret a decidir dels catalans. L’esdeveniment, que és obert i demanda de la participació de tothom, es durà a terme al municipi de Sant Pere Pescador. S’enmarca en la campanya d’aquest estiu per adreçar-se a diverses personalitats mundials desde diversos punts del territori i té la intenció d’enviar um missatge clar al món, axí com escalfar motors de cara a l´11 de setembre. L’acció està sent organitzada per  l’Assemblea Nacional Catalana mitjançant la seva territorial a l’Empordá.

La jornada s’iniciarà amb dues caminades simultànies que sortiran dels municipis veïns de L’Escala (9h) i Empuriabrava (9h30) i es trobaran a la desembocadura del riu Fluvià, a Sant Pere Pescador a les 12h. Tot seguit, serà el moment culminant de la jornada, quan es realitzarà l’assaig de la V baixa per terra, mar i aire, i es posarà la cirereta al pastís, amb el desplegament del mural dirigit a la Dilma Rousseff.

Posteriorment, hi haurà un dinar de germanor al Parc del Riu de Sant Pere Pescador que inclourà els parlaments de Carme Forcadell, Jaume Marfany, Eduardo Reyes i Lluís Llach. Finalment, l’acte es tancarà amb diverses actuacions musicals. Per a garantir l’èxit de l’esdeveniment, l’ANC Empordà demana que els interessats em participar s’inscriguin previament a http://emporda.assemblea.cat. I que tots plegat em fem la màxima difusió.

Coincidentment, aquest mateix diumenge l’ANC-Brasil estarà organitzant uma V baixa a São Paulo (Brasil), a les 11 hores (16h a Catalunya). L’acte, anomenat Vote Catalonia! V Internacional São Paulo! es farà al mateix lloc on l’any passat organitzà la Via Catalana: al davant del Museu do Ipiranga, a la Praça da Independência.

Aquesta entrada s'ha publicat en Altres el 23 d'agost de 2014 per gerardviadersauret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.