Catalunya Ràdio entrevista cinc catalans al Brasil

Complementant la cobertura mediàtica que Catalunya Ràdio està fent de la Copa del Món de futbol al Brasil, al llarg dels 31 dies que haurà durat la competició, el programa esportiu Tot Gira, de David Clupés, ha dut a terme una iniciativa original per a conèixer una mica millor el país gegant de l’Amèrica Llatina.

En la secció Les cinc cares del Brasil, el periodista Pere Bosch ha  entrevistat cinc catalans que viuen en diferents ciutats brasileres per a que expliquessin què hi fan allà, saber com es  guanyen la vida i comentessin una mica la realitat de les diverses regions en què viuen.

Els catalans entrevistats han estat en Xavi Roca, guia turístic a Manaus (Amazonas), Robert de Paauw, un arquitexte a les faveles de São Paulo, un servidor, sociòleg que treballa amb estadístiques criminals a Recife, Toni Galvany, un traductor a Rio de Janeiro i Xavi Gamez, el “chef catalão” que  atengué Pep Guardiola en el seu restaurant a Porto Alegre.

Podeu escoltar les cinc entrevistes en aquest enllaç de Catalunya Ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*