xino-xano

I anar fent...

25 de febrer de 2009
0 comentaris

El Mongol

El primer cop que em varen dir “quedem al Mongol” no hi vaig parar gaire atenció, recordo un àpat correcte.

Dos anys després el restaurant Yi Li, situat al centre de la ciutat, s’ha convertit en uns dels meus preferits.

Regentat per una gran i nombrosa família del nord-oest de la Xina, originaris de la província de Xinjiang, s’hi preparen unes viandes d’allò més bones. Pinxos de carn, amanides refrescants, costelles amb all, estofat amb unes patates boníssimes, o fideus gustosos, són alguns dels plats més destacats. I tot acompanyat d’unes cerveses, un te, i (atenció!) un pa cruixen que a la Xina sols es troba als anomenats restaurants mongols.

Un sopar amb aquests plats el vàrem degustar el passat divendres al vespre. Tot per 460 RMB a repartir entre nou comensals, a uns 5 € el palillo.


PS: us deixo. Me’n vaig a sopar, que m’ha vingut gana. Vaig a cruspir-me la truita de patates amb ceba que m’acabo de preparar.


Foto: taula parada al Yi Li Restaurant (Guangzhou).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!