Gemma Pasqual i Escrivà

@GemmaPasqual

res no m’agrada tant com enramar-me d’oli cru el pimentó torrat…

res no m’agrada tant
com enramar-me d’oli cru
el pimentó torrat, tallat en tires.

 

cante llavors, distret, raone amb l’oli cru, amb els productes de la terra.

 

m’agrada molt el pimentó torrat,
mes no massa torrat, que el desgracia,
sinó amb aquella carn mollar que té
en llevar-li la crosta socarrada.

 

l’expose dins el plat en tongades incitants,
l’enrame d’oli cru amb un pessic de sal
i suque molt de pa,
com fan els pobres,
en l’oli, que té sal i ha pres una sabor del pimentó torrat.

 

després, en un pessic
del dit gros i el dit índex, amb un tros de pa,
agafe un tros de pimentó, l’enlaire àvidament,
eucarísticament,

 

me’l mire en l’aire.
de vegades arribe a l’èxtasi, a l’orgasme.

 

cloc els ulls i me’l fot.

Vicent Andrés Estellés



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per gemmapasqual | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent