La caseta del plater

Cròniques musicals del país invisible

21 de setembre de 2014
0 comentaris

Pensar en vers al FIMPT i a la Fira Mediterrània de Manresa

Superada ja oficialment la basca estiuenca, Pensar en vers reprén l’itinerari de presentacions i saraus que tindrà les seues dos primeres estacions en dos dels festivals de referència del país: el FIMPT de Vilanova i la Geltrú i la Fira Mediterrània de Manresa.

A Vilanova, la presentació farà de prolegomen de la ronda de cant improvisat “A la lluna de Vilanova” que recorrerà els carrers de la població amb les jotes de l’Ebre de la Rondalla de Sofia de la Ribera, els garrotins de Lleida de Carles Juste Beethoven i la Violeta i les nyacres, corrandes i cançons de pandero de Cor de Carxofa.

A Manresa, la presentació s’inscriurà dins de les activitats programades per la revista Caramella i servirà per tancar escaientment el cercle que hi iniciàrem durant la passada edició: allí va començar tot amb la presentació de la campanya de micromecenatge que ens permeté portar a la impremta el llibre.

No caldrà insistir en què, si us ve de gust passar-vos per qualsevol de les dues presentacions, sereu més que ben rebuts.

26 de setembre – 17:30
Vilanova i la Geltrú: Llorens Llibres (Carrer de Sant Sebastià, 12)
34é FIMPT Festival Internacional de Música Tradicional i Popular
A continuació (19:30) ronda de cant improvisat “A la lluna de Vilanova”. Itinerari: Ateneu Vilanoví – Unió Vilanovina – Plaça de les Neus – Celler de Can Solà – Can Pistraus. Amb la Rondalla de Sofia de la Ribera, Carles Juste Beethoven, La Violeta i Cor de Carxofa.

11 d’octubre – 12:00
Manresa: Saló d’Actes de la Biblioteca del Casino
17ena Fira Mediterrània de Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!